Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Aanvallen op de Islaam

 De Rawaafidh…Sjiieten  

 

 

De RawaafidhAnder woord voor de ontkenners/sjiieten …  Jammer genoeg hebben ze een heleboel slechte daden op hun kerfstok die tegen de Islaam ingaan. Om er maar een paar op te noemen:

-Moskees in Syrie aanvallen, Anti-Sahaba bekladdingen met Farsi spreuken: IRGC. http://www.youtube.com/watch?v=eo0Mdho2D18

-De aanval op de Kaaba tijdens de Hajj in 1978 http://www.globalsecurity.org/military/world/gulf/mecca.htm
C
4 aanval Kaaba:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080706144135AApYymO
http://www.topix.com/forum/world/iran/TMB55I6TVC172V90K

-Het opgraven van de graven van de Sahaba (RAH)

-Misdaden in Medina

-Khomeini’s plan over 50 jaar. -Halve maan-

-Het bespugen van de graven van de metgezellen.

-Hezbollah’s “Pro-Palestia” houding. Nasrallah: “Wij hebben schijt aan de Palestijnen.”

-Genocide tegen de Arabische/Soennietische bevolking in Iran.
+EIGEN sjiietische bevolking: Duizenden sjiieten afgeslacht, 30.000 eind 1988. Ze willen hun srevolutie verspreiden naar andere landen omdat ze in iran steeds minder steun hebben.

-Graven van Fatimah (RAH).

-Saddam Hussein executeren op een Islamitisch feestdag.

-Het aanzetten tot opstanden in de Arabische landen. (Yemen,Bahrain,Saudi-Arabie)

 

Voor meer informatie hierover per gebeurtenis, klik je op de desbetreffende link.

 

-NOG NIET KLAAR-

1264156_462074757224506_467031271_o[1] 578465_461237843974864_693906645_n

 

 

Syrie is een van de Arabische landen in de wereld die wordt gedomineerd door een corrupte regime. Er is echter een groot verschil tussen Syrie, en bijvoorbeeld Jordanie. De Syrische overheid heeft geen soennitische basis, en heeft in de afgelopen deccenia veel misdaden gepleegd tegen moslims in Syrie. Zo werd in 1982 een hele stad weggevaagd waarbij tienduizenden soennieten omkwamen. Vrouwen, kinderen en mannen werden afgeslacht omdat de burgers hun recht om hun religie te beleiden opeisden.

De alawitische regering van Bashar Al-Assad gaat momenteel diezelfde kant op. Er zuin duizenden moslims gedood zonder reden. Onschuldige burgers zijn het, maar de regering schildert ze af als “Terroristen” en “Criminelen”. Er is maar 1 oplossing in Syrie, en dat is militair ingrijpen.

Qua militaire slagkracht, zijn de enige landen die (het aan-) kunnen ingrijpen in Syrie, wat naar mijn mening op dit moment absoluut moet gebeuren, zijn de VAE en Saudi Arabie+Turkije. Met hulp van Jordanie (Luchtmachtbasissen beschikbaar stellen) kan de oorlog, in tegenstelling met wat er met de Amerikanen is gebeurd snel een goed einde worden bereikt.

De enige reden waarom de Syrische straaljagers nog niet in actie zijn gekomen bij bombardementen, is omdat de straaljagerpiloten allemaal soennieten zijn. De overheid bestaat uit een kleine etnische groep Alawieten. Deze hebben een hekel aan de soennieten. Hetzelfde verhaal eigenlijk als in Bahrein, maar dan omgekeerd.

De F16’s van de VAE, samen met de Transportvliegtuigen van dat land en de SAM’s en leger zullen een stevige front vormen tegen Syrie; Saudi Arabie kan de rest in zijn eentje aan. Met Awacs toestellen, AEW en bijtankvliegtuigen kunnne ze de emiratis ondersteunen.

Syrische recentelijke aankopen als de MIG-31’s en de S-300 SAM kunnen teniet gedaan worden wanneer er een verrasingsaanval komt. Denk even aan de Israelische aanval op een kerncentrale in het noorden van Syrie, een paar jaar geleden.

De belangrijkste Syrische vliegvelden: An Nasyria, Hamah, Khalkhalah, SHayrat en Tiyas kunnen in 1 klap onschadelijk worden gemaakt omdat ze (vrijwel) geen luchtafweergeschut kennen, en omdat ze (meestal) maar 1 start/landingsbaan hebben.

De Saudische/VAE luchtmacht kunnen gestationeerd worden op onder andere King Hussein Airport-Al Mafraq.

Maar zoals zovaak, zal dit voorlopig geen realiteit worden, voornamelijk omdat de Arabische overheden bang zijn om hun hachje te verliezen. De enige leider die wel durft aan te vallen, is Bashar Al Assad zelf… Of zou Koning Abdullah van Saudi Arabie iets in zijn mars hebben? Het laatste zal binnenkort realiteit worden, aangezien de plannen voor een militair ingrijpen zich al in een vergevorderd stadium bevinden.

De voorbereidingen worden al getroffen; Turkije, en Jordanie zullen in de toekomst steeds meer kritiek uitoefenen op Syrie.

Syrische topmilitairen kiezen de kant van het volk -anno 2011-.

-Oorlog irak en afghanistan

 

De geheimen…

Irak oorlog:

http://www.uruknet.info/?p=42948

Die oorlog was illegaal, de wereld door de strot geduwd nadat jarenlange Amerikaanse manipulatie niet de gewenste vruchten had afgeworpen.

Tijdens het Amerikaanse bewind heeft de VS Irak flink uitgekleed – lees maar eens na wat de Bremer Orders inhielden. Grote delen van de Iraakse economie zijn voor een prikkie in Amerikaanse handen gekomen, de landbouw is vrijwel geheel in handen van Monsanto.

Om nog niet te spreken van de honderdduizenden onschuldige slachtoffers en de onherstelbare schade aan het land. Reden genoeg dus voor de Iraki om pissig te zijn op de Amerikanen.

Dat ze dat via aanslagen en dit soort uitspraken uiten, tsja dat is natuurlijk niet onze ’taal’. Maar wat die Amerikanen daar geflikt hebben is OOK niet onze taal. Het leven van de Iraki is altijd gedomineerd geweest door geweld, van Saddam, Iran of de VS. Verschrikkelijk, maar begrijpelijk dus dat dat de taal is die ze spreken.

 

Het gebruik van verboden chemicalien:

De VS en zijn coalitietroepen hebben het voor elkaar gekregen om tijdens de oorlogen chemische wapens te gebruiken. Zelfs uranium is gebruikt…

De leefomgevingen in Irak en Afghanistan zijn ernstig vervuild; in Fallujah bijvoorbeeld, een stad in Irak waar de Amerikanen veel hebben gevochten tegen de Mujahiddeen, zijn kogels met daarin verrijkt uranium gebruikt.

Zo is de kans op kanker in de regio Fallujah (Irak) vele malen hoger dan in de omgeving. De cijfers zijn vergeleken met Egypte, Jordanië en Koeweit.

Mensen die wonen in Fallujah hebben bijvoorbeeld 22,2 keer meer kans op leukemie dan inwoners uit de omgeving. De kans op kinderkanker (tot 14 jaar) is 12,5 keer groter. Bij hersentumoren en borstkanker ligt dit cijfer op 7,4 en 5,3.

Gemiddeld is er 4,2 keer meer kans op alle vormen van kanker.

Saudia:

 

 

 

————

 

Sheikh Ihsaan Ilaahi Dhahier was één van de vooraanstaande ‘oelemaa van Pakistan, en was met name erg bedreven in het weerleggen van de Shi’ah. Hij werd uiteindelijk vermoord tijdens een toespraak vanwege zijn boeken, die de dwalingen en leugens van de Shi’ieten blootlegden. Moge Allah genade hebben met de Sheikh en hem accepteren als martelaar.

Hieronder kunnen jullie een link naar 6 van zijn uitgebreide boeken vinden; 5 daarvan over de Shi’ah, en 1 over het Soefisme. Deze boeken zijn in het Arabisch, en zijn gratis te downloaden:

De sheikh is met een bomvaas gedood!

http://ar.islamway.net/books/scholar/441

 

Having studied the jews and shia for several years i have come to conclude that the shia are far worse than jews . Here is why .
– It wasn’t the jews who called ayesha (ra) a prostitute , it was the shia .
It wasn’t the jews who used cordless drills on muslims in baghdad , it was the shia .
It wasn’t jews who claimed the quran is incomplete , it was the shia .
It wasn’t jews who cursed the sahaba , it was the shia .
It wasn’t jews who killed saddam hussein (R) , it was the shia .
It wasn’t jews who killed rafiq hariri , it was hezbullah shia.
It wasn’t jews who spat on the grave of abu bakr (R) it was rafsanjani Shia.
It wasn’t jews who removed the Taliban , it was the northern alliance Shia,
It wasn’t jews who killed general zia ul-haq , it was the shia .
It wasn’t jews who tried to kill salahudin (R) it was the shia .
It wasn’t jews who killed ehsan elahi zaheer (R) it was the shia . It wasn’t jews who suffocated 3000 taliban prisoners at mazar-e-sharif , it was the northern alliance Shia.
It wasn’t jews who ethnically cleansed southern lebanon , it was hezbullah Shia.
It wasn’t jews who massacred 40,000 sunni muslims at hama , syria in 1980 , it was the allawi shia .
It isn’t the jews who are about to take bahrain , it is the shia .
It isn’t the jews who are threatening to destroy the prophet’s (S) tomb in medina , it is the shia .
It isn’t the jews who are blocking the islamic revival , it is the shia
and it wasnt the jews that are gang raping our sisters, and it wasnt the jews that are destroying the mosque of Khaled bin waleed RA, and his grave and want to take his body , SHIAS ARE THE WORSE PPL EVER!!!! the slaughter thats taking place in Syria is far worse than what the jews do to the Palestinians

Ahmad ibn younis said “If a jew and a shia were to sacrifice lambs , i would choose the sacrifice of the jew because the shia is an apostate” . Much as i dislike the jews , the shia are a far more dangerous and vicious enemy .

(AK)

 

http://www.guardian.co.uk/world/2013/jul/22/syria-sunnis-fear-alawite-ethnic-cleansing

4 Comments

 1. Iran onderdrukt dus de soennieten in eigen land. Vervolgens zeggen jullie “de sjiieten hebben Saddam geexecuteerd op een islamitisch feestdag”. Ik bespeur een vleugje hypocrisie. Saddam heeft namelijk tienduizenden soennitische Koerden gedood. Of geven jullie alleen maar om Arabische soennieten, de niet-Arabieren zijn inferieur. Stop toch met het racisme en het aanbidden van de tirannen zoals Saddam en al-Saud.

  • Ten eerste gaat het ons niet om de rassen, maar om de religie: AlhamdoeliAllah zijn de meeste koerden soennieten maar zullen we het maar niet hebben over de samenwerking van de Koerdische Peshmerga met de zionistische staat, en de PKK met de joden?

   Een groot verschil hiertussen is dat de daden van Saddam verleden tijd zijn; dit, terwijl de onderdrukking in Iran vandaag de dag nog gaande is. Dit is dan ook gelijk het grootste verschil tussen deze 2.

   Daarnaast zou je misschien een wat minder opvallende “naam” moeten uitkiezen, aangezien je met deze naam jezelf wilt voordoen als een Die Hard Soennitische Irakees, met een zoon die Omar heet, en tot slot uit Tikrit, de geboortestad van Saddam komt. Wat een Taqqiya…

 2. Het leven van de Iraki is altijd gedomineerd geweest door geweld, van Saddam, Iran of de VS. Ik vind dat saddam uit deze rijtje gehaald moet worden. Saddam was een held en wist precies hoe hij de sjitetiche honden moest aanpakken. Verder was saddam altijd goed voor zijn volk

  EDIT ADMIN: Broeder, er staat niet dat Saddam, rahimahuAllah, iets heeft gedaan; dit gaat om de sjiitische misdaad om hem ten eerste te executeren, maar dan voornamelijk op een Islamitische feestdag!

 3. hee broeder in het geloof,

  Ik daag je uit tot een Mubahala. Wij vervloeken allebei diegene die de graven van de sahabas heeft opengemaakt. We zullen zien of het de shias waren of het de wahabieten/salafisten waren.

  Veel succes.

  EDIT ADMIN: Dit is geen forum. Bezoek onze FB pagina, voor een publiekelijke mubahala. SjiietenNL. Commentaar die over de schreef gaat, verwijder ik. Blijf beleefd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *