Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

SHIATUNES: Humor en het sjiisme.

Banner Shiatunes boven

Het sjiisme is niet gebaseerd op logica. De sji’itische achterban volgt de leiders vaak blindelings, waardoor er regelmatig absurditeiten ontstaan!

Op deze pagina vindt u slechts een kleine greep van welke onacceptabele feiten deze afgedwaalde groepje mensen plegen. Vooral de sjiitische geleerden zorgen ervoor dat veel mensen gek opkijken naar sjiieten; wij vragen de normale sjiieten dan ook om deze geleerden aan te spreken op hun abnormale gedragingen.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een sjiitische geleerde (Al Mohajer) die in Irak voor een publiek van 10.000 man, zegt dat een klein beetje chocolade een hele volksstam kan genezen en alle wensen van de mensen zal vervullen (!). Of extreme sjiieten die bellen naar soennitische televisiestations en menen dat het eten van uitwerpselen (poep en urine) van hun “Imams” normaal is omdat het geneeswerkend zou zijn? Andere sjiitische geleerden leggen hun volgers weer uit dat ronde eieren  ziekteverwekkend zijn en een vijand zijn van de mensen (haram), terwijl ovale eieren wel eetbaar zijn (halal)?

We gaan verder: Paarden, hagedissen, honden, apen, slecht smakende fruit en groenten en varkens zouden Ali (moge Allah tevreden zijn over hem) haten terwijl stenen, olifanten, vogels, lekkere groenten en fruit en kikkers van Ali houden.

http://chiite.fr/humour.html

http://chiite.fr/ (rest)

Bekijk hieronder ons YouTubekanaal (Shiatunes) met enkele video’s. Daaronder vindt u losse artikels die hierover gaan.

 

[Youtube_Channel_Gallery user=”shiatunes” videowidth=”910″ ratio=”16×9″ theme=”light” color=”white” autoplay=”0″ rel=”1″ showinfo=”1″ maxitems=”5″ thumbwidth=”150″ thumbratio=”16×9″ thumbcolumns=”5″ title=”1″ description=”0″ thumbnail_alignment=”center” descriptionwordsnumber=”200″]

 

 

LET OP: Heeft u vragen, klachten of adviezen?  Neem dan contact op met ons.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *