Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hun Shirk (Polytheïsme)

wat doen ze

 

 

Sjiietische leiders
Schokkende uitspraken van Zindeeq Ayatollah Khomeini

De Profeet Mohammed is niet succesvol geweest.
http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%20100.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%20101.jpg
“Elk profeet van de vele profeten is slechts gekomen om rechtvaardigheid te verspreiden. En het doel was de uitvoering van deze rechtvaardigheid, maar ze zijn [daarin] niet succesvol geweest. En zelfs de Zegel der Profeten [Mohammed] die gekomen was om de mensheid te verbeteren en te leiden, [die tevens gekomen was om] rechtvaardigheid uit te voeren is [ook ] niet succesvol geweest. De Mehdi is degene die succesvol zal zijn en [ volledige] rechtvaardigheid zal brengen.
Koran is verdraaid en incompleet.
http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2052.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2053.jpg
En dit is één van de betekenissen van de verdraaiingen die in alle goddelijke boeken voorkomen. En na de vele vervalsingen eraan zijn de Eervolle Koran en de eervolle Ayat toegankelijk gemaakt voor de mensen …”
De profeet Mohammed was bang voor de mensen.
http://devilsdeceptionofshiism.files.wordpress.com/2011/10/kashaf-ul-asrar-021.jpg

“Door deze bewijzen en een groot aantal ahadith komen we te weten dat de Profeet (s) de mensen vreesde omtrent het preken van de Imaamschap [van Ali]. En als iemand de geschiedenisboeken leest en overlevert, zal hij begrijpen dat de angst van de profeet een geldige reden had. Maar God had hem eigenlijk bevolen om het kenbaar te maken en hem veiligheid beloofd en hij [de profeet] heeft het ook kenbaar gemaakt en ervoor gestreden, maar de oppositie partij liet hem zijn werk niet afmaken.”
Alle atomen aanbidden de Imams.
http://sonsofsunnah.files.wordpress.com/2011/09/khomine_imams.jpg
“Het is een vice-regentschap dat betrekking heeft op de gehele schepping. Op grond daarvan houden alle atomen in het universum zich nederig voor de Houders van Autoriteit [12 Imams]. Het is één van de essentiële overtuigingen van onze Sjiietische school dat niemand de spirituele status van de Imams kan bereiken, zelfs de cherubijnen van de profeten niet. In feite, volgens de tradities die aan ons zijn overgeleverd, bestond de meest nobele boodschapper en de 12 Imams vóór de schepping van de wereld in de vorm van verlichting onder de Goddelijke Troon. Zij waren superieur aan andere mensen, zelfs in het sperma van waaruit ze groeien en in hun fysische samenstelling. Hun verheven positie wordt door de goddelijke wil beperkt, zoals aangegeven door de uitspraken van Gabriel opgenomen in de overleveringen over de Mi’raj: ‘Als ik een vingertop dichterbij [ de Imams] was komen, zou ik zeker verbrand zijn.’ De profeet zei zelf: ‘We hebben ervaringen met God die buiten het bereik van de cherubijnen en profeten zijn.’”
Soennieten zijn ongelovigen.
http://sonsofsunnah.files.wordpress.com/2011/09/khom7.jpg

http://sonsofsunnah.files.wordpress.com/2011/09/khom8.jpg

“De Imam [VZMH] zei dus: ‘De zondige gelovige zal op die Dag worden beoordeeld, dus is Allah degene die hem zal beoordelen en niemand van de mensheid zal van deze beoordeling getuigen. Allah zal hem dan informeren over zijn zonden en wanneer hij zijn zonden toegeeft, zal Allah tegen Zijn Schrijvers zeggen: ‘Verander ze naar beloningen en toon ze aan de mensen.’ Dan zeggen de mensen: ‘Heeft deze slaaf géén zonde?” Dan zal Allah bevelen hem naar het paradijs te brengen. Dit is dus de betekenis van de vers en het is alleen voor onze Shia bestemd. En het is goed bekend dat deze zaak exclusief voor de Shia van Ahlulbayt is en dat het verboden is voor iedereen behalve hen. Omdat geloof niet plaats vindt behalve met de Wilayah/Imamschap van Ali en zijn pure feilloze nakomelingen [VZMH]. In feite, het geloof in Allah en zijn boodschapper wordt niet geaccepteerd behalve vergezeld wordt met het geloof in de Wilayah en we zullen dit in het tweede deel [van dit boek] benoemen.”
De Imams zien wekelijks de door Engelen opgeschreven daden van de mensheid.
http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2020.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2021.jpg
“De bladen met onze [opgeschreven] daden worden de Mehdi wekelijks getoond.”
Ik kan één zijn met Allah.
http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2013.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2014.jpg
“We hebben ervaringen met Allah [waarin] Hij ons is en wij Hem zijn en Hij Hem is en wij ons zijn.”
De Imams zijn tijdens elke doodsstrijd aanwezig.
http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%2020.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy205.jpg
“Zoals wij geloven en zij ook geloven en het nieuws heeft gesproken dat de leider der gelovigen (s) aanwezig is bij de hoofden van de stervenden, gelovigen, ongelovigen en hypocrieten.”
Fatima Zahraa is een goddelijk wezen.
http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%20104.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%20105.jpg http://www.khomainy.com/files/u1/up/khomainy%20106.jpg
“Al-Zahraa was geen gewone vrouw, maar een spirituele majestueuze vrouw. ……………..ze was zelfs een goddelijk en machtig wezen met een vrouwelijke verschijning.”

One Comment

 1. Weetje, wat is er nou mis met sjiieten? Wat doen ze fout? Er staat zelfs in de koran, iedereen zijn eigen geloof:

  Ik dien wat ik dien en jij dient wat jij dient… Dus laat ons [ de sjiieten ] houden van allah, onze profeet en zijn familie ahl al bait.. Wat doen we fout? Alleen maar omdat we liefde vertonen voor onze profeet en zijn familie? Is dat zo erg dan???!

  EDIT ADMIN: Beste Zaynab, ik denk dat je waarschijnlijk uit een familie komt die al deccenia Sjiiet is, het is logisch om alles van je ouders over te nemen maar ik heb ook een grens getrokken bij mezelf. Logica, daar gaat het om. Je haalt nu een vers aan die begint met “O jullie ongelovigen…” Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daden. Er staat in de Quran ook dat de enige godsdienst bij Allah de Islaam is. Wat is de Islam? Als je zoveel van de Profeet houdt, wat ik denk dat je wel doet, alleen op een verkeerde manier, dan moet je erachter zien te komen HOE hij zijn liefde voor Allah uitte. Daarover is veel te vinden, met correcte overleveringen. Weet dat in de Sunnah (Sahihayn / 6 ) het zo is, dat toen een overleveraar een beetje VUIL op de grond gooide, hij al niet meer betrouwbaar was! Daarnaast denk ik dat je ook wel weet hoe de overleveringen in het Sjiisme eruitzien, namelijk “die en die hebben overgeleverd”.

  Ik houd van de AhlAlBait, dat doe je door hen in de voetstappen te treden; mensen maken fouten, altijd en overal komen foutjes voor, gewoonweg omdat mensen niet onfeilbaar zijn. Dat erkennen de soennieten, de Sjiieten niet en daarmee valt een hoop te zeggen. Ik heb je nog veel meer te vertellen, maar dat doe ik liever prive.

  Zuster, er is een stuk over de dood van Hussein, Radia Allahu 3anhu. Klik HIER voor meer informatie (met bronnen uit jullie boeken)

  -Hoop dat je er wat aan hebt.

  Iman Fillistinia.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *