Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Reactie van Sjiieten op deze site.

Wij staan open voor alles en iedereen; de sjiitische informatie die je op deze website vindt is voornamelijk gebaseerd op de literatuur van de sjiieten zelf. Daarnaast wordt de website onderhouden door personen die zelf van huis uit sjiitisch zijn opgevoed en/of ervaring met sjiieten hebben. De nieuwsartikelen hebben een ietswat mindere academische en theologische opbouw dan de overige artikelen.

Met regelmaat krijgen we bezorgde mailtjes binnen van (sjiitische) bezoekers die ontkennen wat er in de artikelen staat. Nog vaker krijgen we hatemails binnen. Het ergste is nog dat we ontken-mails krijgen van sjiieten, die ons onder andere het volgende verwijten:

 • We zorgen voor (fitna) verdeeldheid. (klopt niet, aangezien dit slechts een verduidelijking is; hetgeen in sjiitische boeken staat, is fitna)
 • We zouden ons moeten schamen. (voor wat eigenlijk?)
 • Wij (sjiieten) accepteren de getoonde artikelen niet. (ben je dan nog wel sjiiet? je ontkent hiermee je eigen geloof)
 • Deze website zou moeten verwijderd. (volgens hen wegens onrust, in het echt vinden ze het erg dat iedereen de ontmaskering kan meemaken)
 • Alles is nep/verzonnen! (Onwaar; wij gebruiken bij vrijwel iedere theologische artikel sjiitische bronnen. Boekscans en weblinks zijn aanwezig als het nodig is.)

Vaak laten volgers van het sjiisme (commentaar)-berichten achter met gescheld. Sommige van deze berichten worden niet verwijderd; deze dienen als bewijs voor de tekortkoming aan akhlaq (opvoeding) en respect. Een weerlegging zullen deze mensen niet kunnen geven; de waarheid wordt immers ondersteund met bewijzen.

Wij worden van alle kanten bestookt met dreigementen; zo zouden we bijvoorbeeld discrimineren. Weer andere bezoekers uiten persoonlijke dreigementen uit, daar waar anderen ons voor het gerecht willen dagen. De toon van deze website is waar nodig aangepast en gematigder geworden. De artikelen zijn een stuk acceptabeler geworden voor de sjiieten dan voorheen. Ook is de inhoud van deze website niet (meer) gericht op sjiieten zelf, maar op de ideologie; het sjiisme.

Verscheidene malen is al geprobeerd om de website offline te halen:

 • Q1 2012: DDoS aanval.
 • 6/2012: PHP Backdoor hack.
 • Q1 2013: Begin 2013 werd deze website met een aantal andere websites offline gehaald door de hostingbedrijf wegens “terrorisme”. Deze verachtelijke beschuldiging door het hostingbedrijf met aan het hoofd een sjiiet, heeft als gevolg gehad dat we ons momenteel  in een juridische procedure bevinden met dit bedrijf.
 • Q3 2011 & Q2 2013: SQL Injection aanval.
 • Q3 2013: Grootschalige DDoS aanval, website 12 uur uit de lucht; vanaf nu is de website zodanig beschermd dat een nieuwe aanval de website niet meer zal schaden.

Na iedere poging van derden om de waarheid omtrent het sjiisme te doven, zal deze website er slechts beter van worden. De beveiliging wordt regelmatig aangescherpt; backups en mirrors van deze website zijn inmiddels online.

 

Deze website kan alleen op twee manieren worden verwijderd:

-Wanneer de sjiieten stoppen met het lasteren van de Metgezellen, Radia Allahu 3anhuma, en wanneer ze de Islam accepteren zoals hij naar ons is gekomen. (wanneer ze geen Shirk en Koefr meer plegen.)
of:
-Wanneer er geen internet meer is.  

We hebben een aparte pagina ingericht met reacties, hatemails, bedreigingen en schelduitingen van sjiieten, alawieten en alevieren op deze site.

Voor meer informatie en een disclaimer, zie “Over ons”.

4 Comments

 1. marq marq ?

 2. Alhamdulileh, moge Allah jou rijkelijk belonen voor je inzet om de mensen de ware aard van de shias te laten zien.

  “Wij (sjiieten) accepteren de getoonde artikelen niet. (ben je dan nog wel sjiiet? je ontkent hiermee je eigen geloof)”

  Dat dus, haha. Het verbaast me hoe mensen vandaag de dag zo makkelijk durven te praten over onze geschiedenis zonder maar ook een korreltje van kennis te bezitten.. Zie kennis als een zwaard, op het slagveld kun je niet zonder.

 3. DJAZAKAMOE LAHOE GAIRAN! WA HIFIDAKOEMOE LAHOE MIN KOELI SHAR!! AMEEN!
  Jullie verrichten goed werk!

  وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقاً

  En zeg: “De Waarheid is gekomen en de valsheid is ten onder gegaan. Voorwaar, de valsheid gaat ten onder.”
  (surah al israh vers 81)

 4. Allaho Akbar. Moge Allah jou belonen voor dit krachtige werk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *