Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Ahlulbayt4iedereen: wie houden jullie voor de gek?

LET OP: Deze pagina is nog niet gepubliceerd. 

Een Nederlandse jongerenorganisatie genaamd “Ahlalbayt4iedereen” probeert zieltjes te winnen door middel van taqiyyah, propagande en leugens over de Ahlalbayt.

We zullen hier kort en bondig een aantal onjuistheden van deze groep uiteenleggen.

NEPACCOUNTS
We beginnen met iets dat al jaren gaande is; het maken van nepaccounts om het sjiisme in een blijde daglicht te positioneren, terwijl het sjiisme zich hedendaags in feite aan de rand van de afgrond bevindt. Zo worden er vrij veel nepaccounts aangemaakt op social media, van ‘ex-soennieten‘. Met pure soennitische namen, voornamelijk dat van vrouwen worden de onwetenden uitgenodigd om ‘ook het pad van Ahlelbayt’ te ervaren.

Waarom sjiieten taqiyyah (leugens) praktiseren? Zonder taqiyyah overleeft het sjiisme niet. Taqiyyah representeerd 90% van het sjiisme (Khomeini).

WAHHABISME
Het blijft niet alleen bij valse accounts. Één van de beheerders van Ahlulbayt4iedereen, Yasser al Alei, heeft in 2012 geprobeerd om zogenaamd het sjiisme te verdedigen tegen de ‘leugens van de wahhabi’s’.

Alles wat ze niet aanstaat, Tawheed propageert of de valsheid van het sjiisme publieklijk maakt, wordt door hen afgeschoven als ‘wahhabisme’. Niets nieuws onder de zon, though.

SJIITISCH FALEN
Met zijn tijdelijke blog probeert hij om 1% van de artikelen op sjiieten-ontmaskerd.nl te ‘ontkrachten’. Bezoek zijn blog hier: shiakennis.blogspot.com

Het gaat verder dan dat. Op de website van Ahlalbayt4iedereen is zijn ‘Onderzoekscomité’ artikelen online aan het plaatsen van een dermate laag niveau, dat men zich moet afvragen of Yasser zichzelf wel serieus neemt. Vergeet niet dat van alle sjiieten in Nederland, de zelfproclaimde Mullah Yasser de beste ‘verdediger’ van het sjiisme is.

DE OPENBARE VERNEDERING
Op ons FaceBook account is Yasser niet geblokkeerd; tijdens discussies vlucht Yasser met zijn staart tussen zijn benen. Sinds mei 2013 heeft hij zich nooit meer getoond op ons FB account..

Vergeet niet dat onze FaceBook pagina slechts uitsluitend vrijwillige ‘likes’ ontvangt. De Facebook groep van Ahlalbayt4iedereen wordt in stand gehouden door middel van het uitnodigen (door de beheerders, o.a. met neppe accounts) van onwetende moslims. En ja; de meerderheid van de genodigden bestaan uit ‘mooie marokkaanse vrouwen’.

PERSOONLIJKE AANVALLEN
Leden van de groep, en extremistische sjiieten in het algemeen, doen er alles aan om een persoon zwart te maken op -persoonlijk- niveau. Neem bijvoorbeeld moslimbroeders die de sjiieten weerleggen; aangezien de sjiieten zelf op dat moment met een mond vol tanden staan, willen ze de vernedering wreken. Van enkele leden die aan deze website werken, zijn hierom leugens verspreid over de broeders en zusters. Zo worden er screenshots aangepast met de naam van ‘ons’ erboven. Er wordt daarbij een beeld geschetst dat wij schelden met ‘k*****’, of waar wij de sjiieten op een extreem laag niveau uitschelden, waardoor de sjiieten bij hun eigen achterban als overwinnaars worden binnengehaald. Het liegen over broeders dat ze zusters ‘lastig vallen’, leugens en roddels verspreiden over hen die het sjiisme verlaten en meer; niets is onmogelijk bij de laaghartigen!

EMOTIES
Wie het sjiisme onderzoekt, komt er al snel achter dat meer dan de helft van haar rituelen, credo en geloofspilaren steunt op ‘emoties’. Ahlalbayt4iedereen speelt hier op in door alle sjiitische ‘feestdagen’ groot uit te lichten op hun website en FB groep. Het verzinnen van bid3a (religieuze vernieuwingen) is ook nu aanwezig: Klinkt de ‘Edele Koran‘ niet goed genoeg? Dan maken we er de ‘Heilige Koran’ van. Profeet? Nee, Heilige Profeet.

Tijdens de Ramadan hebben de sjiitische leden van Ahlalbayt4iedereen een hele waslijst met zogenaamde du3a’s (smeekbeden) binnen handbereik, die op iedere dag van de Ramadan worden geplaatsd. Zo hebben ze een aparte du3a voor dag 1, dag 2, etc.. De klapper van alles is dat ze tijdens de 15e Ramadan menen dat er een speciaal gebed is met 100 gebedseenheden (rakaat)…

Yasser Al Alei:
Aardig tegen soennieten in het openbaar, Taqiyyah.
Privé met sjiieten, taqiyyahloos; screenshot.
Linkt vervolgens naar:http://www.youtube.com/watch?v=yma6oGnULBI

https://www.facebook.com/SjiietenNL/photos/a.466302486739989.93935.338232219547017/646935348676701/?type=1

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *